marți, 26 noiembrie 2013

Noul iPhone 6, caracteristici si data lansarii (Video)

Din cate se pare, iPhone 6 va face parte din urmatoarea generatie de smartphone-uri, cu un ecran OLED, in premiera si cu un nou procesor.

Data de lansare a noului iPhone 6 ar putea fi in trimestrul al 3-lea sau al 4-lea din 2014, potrivit 
Know Your Mobile.
















Ambele telefoane mobile vor fi mai mari decat modelele existente si vor dispune de ecrane OLED, o schimbare semnificativa pentru smartphone-urile Apple, care pana acum au folosit ecrane LCD.

Cele doua noi modele vor avea ecrane de 4,7 inchi si respectiv de 5,5 inchi. iPhone 6 va mai dispune de o tehnologie care va permite controlul anumitor functii ale masinii prin iDevice. Brevetul depus la Oficiul de marci din SUA prevede capacitatea acestei aplicatii de a putea regla radio-ul, a ajusta pozitia oglinzilor si a scaunului masinii.

iPhone 6 va avea capacitate de memorare superioara

Se crede ca iPhone 6 va beneficia de o baterie mai puternica decat cea de 1.440 mAh a modelului 5, probabil una de 2.000 mAh. Sistemul de operare va fi iOS 7, daca nu cumva Apple va anunta o surpriza si va oferi un update, adica iOS 8.

iPhone 6 va dispune de un nou procesor A7 dual-core. In ceea ce priveste multimedia, se asteapta o camera foto de cel putin 8 megapixeli (desi sunt zvonuri ca ar avea 13 megapixeli), cu un blitzLED dublu.

iPhone 6 va fi lansat in mai multe variante, legate de capacitatea de memorare, fiind zvonuri ca Apple va renunta la versiunea de 16 GB. Modelele ar putea avea 32, 64 si 128 GB.

Cum iPhone 5 este disponibil pentru preturi care variaza intre 530 si 700 de lire sterline, iPhone 6, in conditiile unor imbunatatiri semnificative, si preturile vor fi mai mari.



 

Copyright © 2013 Premium Gadgets - Toate drepturile sunt rezervate blogului Premium Gadgets. Pentru o vizualizare cat mai corecta recomandam utilizarea browserelor Mozilla Firefox sau Google Chrome la o rezolutie de 1280 x 1024 sau echivalentul acesteia in format wide.