sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Toshiba lansează un laptop care rămâne încărcat 22 de ore

Au trecut deja câteva luni de când Toshiba şi-a lăsat concurenţa cu gura căscată prin intermediul unul ultrabook cu o rezoluţie şi o performanţă de invidiat. Pentru că a sosit timpul pentru un upgrade la respectivul model, japonezii au încercat din nou să facă ceva special care să nu merite trecut cu vederea.

În acest caz, producătorii au trecut o autonomie de aproximativ 22 de ore pentru sistemul din imaginea de mai sus, Kira V634. Această abilitate remarcabilă, cum era de aşteptat, se datorează în egală măsură departamentului de R&D de la Toshiba, cât şi celor de la Intel, care au revoluţionat sistemele portabile atunci când au făcut tranziţia la Haswell. Pe lângă acest mic detaliu, Dynabook KIRA V654 este un ultrabook de 13 inci cu o rezolutie nativă de 1366 x 768 şi o greutate de 1,12 kilograme. Dacă bugetul vă permite, există şi posibilitatea înlocuirii acestui panou cu unul HiDPI de 2560 x 1440. Nu lipseşte nici posibilitatea achiziţiei unui Dynabook Kira cu un panou sensibil la atingere, acesta din urmă va însemna însă un downgrade la capitolul autonomie până la 14 ore specificate de producător în cazul Kira V834, scrie playtech.ro
 

Copyright © 2013 Premium Gadgets - Toate drepturile sunt rezervate blogului Premium Gadgets. Pentru o vizualizare cat mai corecta recomandam utilizarea browserelor Mozilla Firefox sau Google Chrome la o rezolutie de 1280 x 1024 sau echivalentul acesteia in format wide.